Четирима души, включително и дете, бяха убити в сряда вечерта в офис

...
Четирима души, включително и дете, бяха убити в сряда вечерта в офис
Коментари Харесай

Четирима убити при стрелба в Калифорния

Четирима души, в това число и дете, бяха убити в сряда вечерта в офис постройка в град Ориндж, Южна Калифорния, а една жена е ранена и е в сериозно положение, съобщи БГНЕС.

  " Ситуацията е нормализирана и няма опасност за обществеността ", обявиха от полицейското ръководство на Ориндж в обява на страницата им във Facebook.

Това се случва след други две всеобщи стрелби през март, които сложиха началото на спор за ограниченията за надзор на оръжията в Съединени американски щати. На 22 март 10 души бяха убити при пукотевица в хранителен магазин в Боулдър, Колорадо, по-малко от седмица, откакто мъж простреля осем души, в това число шест дами от азиатски генезис, в спа центрове в Атланта, Джорджия.

Мотивът на стрелеца от Ориндж към този момент остава незнаен. Той е бил ранен и е откаран в болничното заведение в сериозно положение.  Не е ясно все още дали нападателят самичък е нанесъл раната си, или тя е резултат от престрелката с полицията.

Инцидентът почнал към 17:30 ч. локално време на горния етаж на дребна офис постройка в град Ориндж. В постройката се обитават разнообразни бизнеси, в това число консултантска работа, застрахователна компания, финансова консултантска компания и сервиз за ремонт на телефони, оповестяват локални медии.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР